Жалко, че един от ангелите на Галин - Десита, е

...
 Жалко, че един от ангелите на Галин - Десита, е
Коментари Харесай

Голяма е тази любов: Гаджето на Десита я затрупа с подаръци

 Жалко, че един от ангелите на Галин - Десита, е толкоз потайна - сигурни сме, че поп-фолк певицата може да разкрие доста забавни обстоятелства за персоналния си живот, за които знаят единствено най-близките ѝ хора. В света на шоубизнеса у нас се случват в действителност доста пикантни неща, само че доста дребна част от тях стигат до публиката и почитателите - за тяхно голямо страдание.

Виж още: Светлана Гущерова се хвали с шампанско за трицифрена сума и вечери в топ заведения за хранене

Вече близо година знаем, че Лидия и Наско Колев са дружно, само че те настойчиво не престават да го крият. Вчера стана ясно, че продуцентът на певицата - Галин, няма нищо срещу тази връзка - макар че дълго време на всички места се говореше, че точно той управлява връзките им.

Виж още: Грозен скандал, печален хейт! Джулката се изкара жертва на злобни и завистливи лелички

Ако съдъм по нещата, които споделя и Десита в обществените мрежи, тя също много настойчиво крие индивида до себе си, тъй като несъмнено има подобен. През последните месеци надарената звезда постоянно споделя изненади и големи букети, за които сигурно знаем, че не са от почитатели. Когато певицата споделя подаръците от нейните правилни почитатели, тя постоянно им благодари.

Виж още: Зловещо! Ето я последната фотография на Аарън Картър

В последния ден от месец ноември Десита се появи на рождения ден на Емрах Стораро, само че преди сторитата от празненството тя показа кадър на букет, а със напълно малък шрифт надписът гласи " обичам те ". Е, очевидно двамата са били на въпросния рожден ден и е напълно допустимо индивидът до нея също да е от тези среди. 

 Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР